ONDERHOUD

AERODYNE-SERVICES

De onderhoudsdienst van Aérodyne-Services ontvangt u graag in zijn werkplaatsen en staat garant voor het onderhoud van uw helikopter H3 EasyFlyer Sport. Wij staan ook in voor het onderhoud van alle merken ULM-toestellen. Ook voor het periodieke onderhoud van uw Rotax-motor kan u bij ons terecht.


Onderhoud helikopter


Onderhoud ULM


Onderhoud Rotax


Montage van uw helikopterPeriodiek onderhoud

Periodieke onderhoudsbeurten gebeuren op verschillende tijdsintervallen, hetzij om de 50, 100 of 150 uur. Het is wel uitermate belangrijk dat de periodieke inspecties van uw toestel effectief worden uitgevoerd om het risico op onvoorziene defecten of schade tot een minimum te beperken. Als het toestel goed wordt onderhouden, dan is ook uw vliegveiligheid gewaarborgd.

Volledige revisie

Aérodyne-Services biedt aan om uw helikopteer een grondige opknapbeurt te geven, zodat hij er als nieuw uitziet. Dit houdt een volledige inspectie van het toestel in, inclusief vervanging van de nodige onderdelen volgens het opgemaakte bestek dat de nieuwe stukken vermeldt, de stukken die een grondige renovatie ondergaan, of dezelfde stukken die een controlebeurt hebben gekregen, dat alles volgens de behoeften van de klant en de staat van het toestel. 

Depannagedienst

Het technische personeel kan zich verplaatsen voor een onverwacht onderhoud, een defect of een incident, om het toestel te herstellen, en dit ongeacht waar het toestel zich bevindt. Met garantie dat uw toestel wordt teruggebracht naar ons atelier. De technicus kan zich ook verplaatsen om een periodieke onderhoudsbeurt aan uw toestel uit te voeren.


Installeren van uitrusting

 

Het team kan ook optionele uitrusting installeren op verschillende types toestellen (ULM – HELIKOPTER – AUTOGYRO/GYROCOPTER).

 

Montage

 

 

 

Wij kunnen uw H3S of uw ULM met multi-as monteren.

 
Contacteer ons voor meer inlichtingen !

Aérodyne-Services SA

Rue Neuve Ferme n°36 A

5330, Maillen

Belgique/België

+32 492 60 19 34


© Copyright 2017 

Webmaster : Eddy FREDERIC